regulare{margin-left:15px;margin-right:15px;padding-left:15px;padding-right:15px;}|tablet_regulare{margin-left:15px;margin-right:15px;padding-left:15px;padding-right:15px;}|phone_regulare{margin-left:0px;margin-right:0px;padding-left:15px;padding-right:15px;}
regulare{margin-top:50px;margin-left:0px;margin-right:0px;padding-left:0px;padding-right:0px;}|tablet_regulare{margin-top:40px;margin-left:0px;margin-right:0px;padding-left:0px;padding-right:0px;}|phone_regulare{margin-top:30px;margin-left:0px;margin-right:0px;padding-left:0px;padding-right:0px;}

Organisatie - Van Huygmetaal naar Huyg bv

In 1953 is Huygmetaal gestart met de verkoop van metalen producten in de Huygenstraat te Hilversum, onder de naam Huygmetaal. In 2018 werd het tijd voor meer duidelijkheid over wat wij onze klanten bieden. Daarom hebben we onze naam veranderd in Huygbv, met ons nieuwe motto: Alles voor het bevestigen van uw leidingen.

Wij zijn nog steeds een zelfstandig Nederlands bedrijf. Ofwel: we laten ons niet afleiden door andere belangen: het belang van onze klant staat bij ons centraal. Het spreekt vanzelf dat we ISO 9001 gecertificeerd zijn. In gewoon Hollands betekent dit alles: doen wat we zeggen, afspraken nakomen.

Wat belooft Huyg bv?

Huyg bv biedt precies dat wat u zoekt: ALLES wat u nodig heeft om de leiding van uw bouwproject veilig te kunnen bevestigen en monteren. Als we zeggen ‘ALLES’, dan bedoelen we ook echt ´ALLES´. Of het nu gaat om een eenvoudige beugel of een hoogwaardig vastpunt, wij hebben dè technische oplossing in huis. Of we bedenken de juiste oplossing voor u.

Al sinds 1953 zijn wij gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met de veilige en duurzame bevestiging van leidingen. Daarmee is onze expertise inmiddels zo breed, dat we u kunnen ondersteunen vanaf de eerste technische tekening tot de juiste montagewijze op de bouw.

Daarbij kunt u, bij Huyg bv, de juiste specialistische gereedschappen aanschaffen of huren. Zoekt u een Novopress persmachine, voor VSH – Xpress of Geberit Mapress. Of wilt u liever een Victaulic® rolgroef-apparaat.  We hebben het allemaal en adviseren u graag over de oplossing die voor uw project het beste werkt. Ook het onderhoud van dit gereedschap kunnen wij voor u verzorgen. Gaat er iets stuk? Dan repareren wij het. Als u maar het gereedschap krijgt, waarmee u uw leidingen veilig en duurzaam kunt bevestigen en monteren.

Betrouwbare deskundigheid en persoonlijke service

Bij Huygbv vindt u mensen met hart voor leidingen. Mensen die enthousiast worden over de technische kant van montage. Ze willen er steeds zoveel mogelijk over weten. Voor hen is er niets mooiers dan die juiste beugel vinden, waarmee u uw leiding veilig en duurzaam kunt bevestigen. We gaan net even verder met puzzelen om wèl die betrouwbare oplossing te vinden die werkt én die past binnen uw budget. Een oplossing die ook logistiek het meeste voordeel voor u biedt. De oplossing die u altijd verder helpt en waarmee u uw planning kunt halen.

Als het even tegen zit, nemen we tijd voor u en uw probleem. We voelen ons persoonlijk verantwoordelijk om, samen met u, de optimale oplossing te vinden.

regulare{width:75%;}|tablet_regulare{width:80%;}|phone_regulare{width:100%;}
Voeg module(s) in
Rij toevoegen