We wijzen je graag op het volgende:

Onze belofte - alles voor het bevestigen van uw leidingen

Als ISO 9001 gecertificeerd bedrijf biedt Huyg bv precies dat wat u zoekt: ALLES wat u nodig heeft om de leiding van uw bouwproject veilig te kunnen bevestigen en monteren. Het maakt niet uit of het gaat om stalen leidingen voor een sprinklerinstallatie, om roestvrijstalen ondersteuning voor luchtkanalen, of verzinkte dragers voor kabelgoten. Elk project vereist weer speciale technische oplossingen, expertise en specialistische gereedschappen.

Als we zeggen ‘alles’, dan bedoelen we ook echt ´alles´. Of het nu gaat om een eenvoudige beugel of een hoogwaardig vastpunt, wij hebben dè technische oplossing in huis. Of we bedenken de juiste oplossing voor u.

Al sinds 1953 zijn wij gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met de veilige en duurzame bevestiging van leidingen. Daarmee is onze expertise inmiddels zo breed, dat we u kunnen ondersteunen vanaf de eerste technische tekening tot de juiste montagewijze op de bouw.

Daarbij kunt u, bij Huyg bv, de juiste specialistische gereedschappen aanschaffen of huren. Zoekt u een Novopress persmachine, voor VSH – Xpress of Geberit Mapress. Of wilt u liever een Victaulic® rolgroef-apparaat.  We hebben het allemaal en adviseren u graag over de oplossing die voor uw project het beste werkt. Ook het onderhoud van dit gereedschap kunnen wij voor u verzorgen. Gaat er iets stuk? Dan repareren wij het. Als u maar het gereedschap krijgt, waarmee u uw leidingen veilig en duurzaam kunt bevestigen en monteren.